LARS VAULAR

Lars Vaular debuterte med albumet «La Hat» 2007 og har senere bygget opp en sterk katalog med album som «D’Glede» (2009),«Helt om natten, helt om dagen » (2010), «Du betyr meg» (2011) og «1001 Hjem» (2013).

Den senere tid har han hatt suksess med trilogien «666 ALT GIR MENING» (2015), som han ble nominert til hele fire  Spellemannpriser for i kategoriene «Årets Urban», «Tekstforfatter» og «Årets Album». I tillegg ble produsent Frode Kvinge Flatland nominert for sitt arbeid på platene i kategorien «Årets Produsent».

Gjennom samarbeider med navn som Vinz, Unge Ferrari, Kamelen, Myra og Astrid S har Lars befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner som tøyer grenser og tar sjanser. Han har vunnet Spellemann i kategoriene urban, tekstforfatter og innovatør – og fikk også hedersprisen på P3 Gull i 2015. Høsten 2016 startet nettserien «Ekte mann», hvor Lars spiller seg selv – og man ender opp med å lure på hvor virkeligheten begynner og fiksjonen slutter.Han avsluttet 2016 med å kjøre en Lamborghini inn på Henie Onstad kunstsenter og gjorde tre forestillinger med kunstinstallasjonen «Pyramiden».

Vaular har også markert seg igjen og igjen som en fantastisk liveartist. Sommeren 2017 avsluttet han Øya på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

Live-anmeldelser:
5/6 – Aftenposten – Havnafestivalen 2018 –Lars Vaular imponerte stort under Oslos nye hiphop-event

Live-anmeldelser Øya 2017:
6/6 – Gårsdagens konsert stadfester hans posisjon som rap-kingpin i dette landet
6/6 – Vaular styrker sin posisjon som en av de fremste liveartistene her til lands. For hvor var du da Lars Vaular leverte sitt livs største opptreden?
6/6 – Lars Vaular har ikke klart å kalle Oslo for “hjem” enda, men tar Oslo-publikumet helt hjem likevel
5/6 – Vaular overbeviser, og demonstrerer at han er i en egen klasse blant norske liveartister i det som er et stødig og tidvis ambisiøst show
5/6 – Redefinerte machorapper-rollen iført brudekjole
5/6 – Tronen som Norges beste rapper er fortsatt utfordret, men i kveld siktet Vaular mot å bli Øya-ukens store entertainer – og han var ikke langt unna.
9/10 – Bergens store sønn entrer scenen iført noe så vilt og unorsk som en brudekjole med et gigantisk slør som heises opp over han