LARS VAULAR

Lars Vaular debuterte med albumet La Hat i 2007 og har senere bygget opp en sterk katalog med album som D’Glede (2009), Helt om natten, helt om dagen (2010), Du betyr meg (2011) og 1001 Hjem (2013).

Den senere tid har han hatt suksess med trilogien 666 ALT GIR MENING (2015), som han ble nominert til hele fire  Spellemannpriser for i kategoriene «Årets Urban», «Tekstforfatter» og «Årets Album». I tillegg ble produsent Frode Kvinge Flatland nominert for sitt arbeid på platene i kategorien «Årets Produsent».

Gjennom samarbeider med navn som Vinz, Unge Ferrari, Kamelen, Myra og Astrid S har Lars befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner som tøyer grenser og tar sjanser.

Høsten 2016 startet nettserien “Ekte mann”, hvor Lars spiller seg selv – og man ender opp med å lure på hvor virkeligheten begynner og fiksjonen slutter.

Han har vunnet Spellemann i kategoriene urban, tekstforfatter og innovatør – og fikk også hedersprisen på P3 Gull i 2015. Han avsluttet 2016 med å kjøre en Lamborghini inn på Henie Onstad kunstsenter og gjorde tre forestillinger med kunstinstallasjonen “Pyramiden”.

Den svært produktive bergenseren har sluppet to mixtaper i 2017, Loading… og Loading…2 som inneholder låter som Big data, Håret e tebake, Gangbangin og Next level.

Vaular har også markert seg igjen og igjen som en fantastisk liveartist. Sommeren 2017 avsluttet han Øya på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.