AURORA

AURORAs karriere har gått rett til himmels. Med hits som «Running with the Wolves», «Runaway og «Conqueror» opparbeidet hun seg raskt seg en stor fanskare, og har fått stor oppmerksomhet langt utenfor landegrensene. 

Det er utrolig hva AURORA har oppnådd allerede før hun har rukket å fylle 21 år. Hun har turnert i USA og Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow her hjemme så vel som rundt i verden; The Tonight Show starring Jimmy Fallon, Nobels Fredspriskonserten, Skavlan, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun fått skryt av det meste som kan krype og gå av musikkskribenter, og headlinet en lang rekke av verdens største festivaler. Hun ble f.eks nylig bekreftet til Coachella i 2018.

Debutalbumet hennes «All My Demons Greeting Me As A Friend» ble møtt med strålende kritikker.

I oktober 2017 fikk hun æren av å spille i selveste Nidarosdomen og konserten ble vist på NRK i romjulen. (Se hele konserten ligger over teksten her.)

Denne vinteren har AURORA vært på turné i Brazil, Argentina og Chile, samt Coachella i USA, før hun returnerer hjem for å gjøre et knippe eksklusive sommerfestivaler i Norge. Hennes første singel «Queendom» fra det kommende albumet fikk sin verdenspremiere på BBC-programmet Beats 1, og har allerede fått strålende mottakelse over hele verden!

HJEMMESIDE

SOSIALE MEDIER

MUSIKK & VIDEOER