DEPRESNO

dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel Forever i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen Hide And Seek som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Låten ble også fremført live på bl.a. Lindmo, TV-Aksjonen og hos P3 Christine, noe som virkelig ble startskuddet for artistkarrieren til den unge bergenseren.

Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler, bl.a. See You Soon, Wanderers og Too Fucked Up To Love You, og i 2019 hele to debutalbum; Technicolor og Monochrome til stor begeistring for anmelderne. Bergens Tidende trillet 5/6 og utnevnte dePresno til ”En av landets beste popsolister akkurat nå”.

Våren 2021 medvirket dePresno i programserien De Neste på NRK1 som hadde i snitt over 350k seere per episode. Samtidig slapp han en rekke singler etterfulgt av hans tredje album Places, som byr på en åpen og ærlig reise fra Bergen til månen og skildrer livet til en ungdom og alt som hører med; kjærlighet, -brudd, ensomhet, vennskap, forventninger, selvgranskning og identitet.

Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk. De siste årene har han holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA. 

Liveanmeldelser:
5/6 – by:Larm 2019 – dePresno treffer rett i hjertet (og dansefoten)!
10/10 – by: Larm 2019 – Perfeksjon
by:Larm 2019 – En tidsriktig blanding av låter med tempo, og det skjøre, fine.
5/6 – by:larm 2016 – Pop og soul, blandet med en bluesy croonervokal, som kommer med melankolske, fortellende tekster
by:Larm 2016 – Potensialet er gigantisk, og både låtene og stemmen hans har alt som trengs for å kunne gjøre det veldig så stort
by:Larm 2016 – Med sin unike stil og musikalske retning, kan nok en bergenser ta sats fra de syv fjell og lande mykt i publikums armer.
Bergenfest 2016 – Behersket lokalt stjerneskudd

Anmeldelser:
5/6 – Dagsavisen – «Places (album)» – Enda flere popsuksesser fra Bergen
5/6- Bergens Tidene – «Technicolor (album)» – Denne bergenseren er en av landets beste popsolister akkurat nå
5/6 – Bergens Tidende – «Forever (EP)» – Storslagen sårhet 
Bergens Tidene – Med sin malmfulle røst, oppslukende tekster og smarte melodier har han skapt et unikt, lett gjenkjennelig uttrykk

Liveopptak:
Hide And Seek live på Lindmo
Friend of The Devil cover på Trygdekontoret
Duett med Astrid S på P3 Gull
Gold live hos P3 Christine
When The Party’s Over cover hos P3 Christine
Wanderers live
What our mothers taught us live
Liquid Love live
See You Soon live hos Vevo

SOSIALE MEDIER

BOOKING