TARJEI STRØM

Tarjei Strøm er en svært ettertraktet konferansier og DJ;

Til daglig finner du han bak trommesettet til Ylvis-brødrene og Kjartan Lauritzen, og som en av landets mest profilerte trommeslagere, har han blitt hanket inn til å tromme med alle fra Turboneger til Knutsen & Ludvigsen via Kaizers Orchestra til Kurt Nilsen og Staysman. Du har garantert også hørt Tarjei spille trommer på noen av Sondre Justad, Sigrid, Boy Pablo, Kjartan Lauritzen og Maria Mena sine største låter, i tillegg til utallige Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Datarock og Ylvis innspillinger.

De siste årene har du kunnet se Tarjei som programleder for store NRK produksjoner som TV-Aksjonen, Spellemannprisen, MGP, Sommeråpent og folkefavoritten Ukjent Arving, for å nevne noe. Bare i 2018 ledet Tarjei nærmere 100 (!) direktesendte sendinger i aller beste sendetid med NRK1-storsatsingen Norge Nå.

I tillegg til en imponerende TV-karriere, har Tarjei også markert seg som programleder for de kritikerroste radioprogrammene Sexy på P3, og Stjernepose på P13 samt Lørdagsliv og NiTimen på P1.

Som DJ har Tarjei også en lang og stødig merittliste, med større opptredener for bl.a. Petter Stordalen, Tv2, NRK, Sykkel-VM, Mediedagene, Gullruten, Festplassen i Bergen på 17. mai  – samt på flere av landets største festivaler og klubber.
Tarjei kan spille alt fra pumpende klubbsett til rene rocke-sett og skreddersyr selvsagt kvelden med arrangør etter ønske.

Som konferansier har Tarjei også solid erfaring med å fasilitere store og små kvelder, for et bredt publikum;

TV2’s Høstlansering, Sykkel VM-åpningen, BT-Prisen, Sparebanken Vest sin Hjertebank Turne –  samt store eventer og konferanser for aktører som PWC, Evry, Galleriet, Platou Sport, Bergens Tidende, Sparebanken Vest og Schibsted Gruppen for å nevne noen.

Tarjei leder deg gjennom kvelden på en utadvendt, morsom og ikke minst stødig måte, og legger opp programmet tett sammen med arrangøren.

Tarjei har bred erfaring i å intervjue alt fra Kongelige og topp-politikere via Norske kjendiser til mannen i gaten, og kan fint bytte ut arrangementets taler og oppsummeringer av tingenes tilstand, med seriøse eller mer uhøytidelige intervjuer med bedriftens ledere/nøkkelpersoner.

Dette har vi svært god erfaring med.

Bruker du Tarjei som konferansier, kan man også spe på festen med en forrykende trommesolo-åpning, eller avslutte kvelden med et ellevilt DJ sett med fest-garanti – eller kanskje alt på én gang?

Her er det bare fantasien som setter grenser!

SOSIALE MEDIER

MUSIKK

BOOKING