REAL ONES

”Real Ones har lenge vært Norges i særklasse beste liveband. Kanskje er de Norges beste band, punktum.”

– Sven Ove Bakke, Dagbladet

Real Ones slipper sitt 11. album “Hey Future, Hey Past” 9. februar!

I over to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband. De startet som et rent folkemusikkband, men som følge av en stadig søken etter nye uttrykk har de siden da utviklet seg til å bli et av Norges mest særegne ensembler i krysningspunktet mellom folk, pop, rock med klare referanser til verdensmusikk og elektronika.

Arbeidet med det nye albumet startet da Real Ones ble booket til en spillejobb i Havana.

-Vi tok med studioutstyr fra Norge og satt det opp i hagen der vi bodde i Havana. Der satt vi dagen og natten lang, til anerkjennende nikk fra den alltid tilstedeværende nattevakten. – David Vogt, vokalist

Da de kom hjem til Norge gikk de i studio med Mattias Tellez og Fredrik Vogsborg. Sammen har de kommet frem til en ny og forfriskende Real Ones-sound med ny instrumentering og studioarbeid, samtidig som de har bevart folkrock-preget og den umiskjennelige spillegleden, som har gjort dem til et ettertraktet liveband. Låtene ”Hey Junior” og ”Back On My Feet” er allerede sluppet og blir mye spilt på radio.

De har alltid mottatt svært gode kritikker for sine plater og har blitt godt mottatt av publikum verden over. 1994 holdt Real Ones sin første konsert i Bergen. Noenogtyve år, 10 album, 4 EP’er, 2 Spellemannpriser, 975 konserter i 15 land på 3 kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr!

Anmeldelser:

Real Ones kan ikke lage dårlige album. De har det rett og slett ikke i seg.
– 5/6 i Bergens Tidende

Evnen til å stake ut en tydelig kurs, holde seg på stien og bare bli skarpere og bedre er det ikke mange som innehar. Det har Real Ones.
– 5/6 i Bergensavisa

Trondheim har sitt Motorpsycho, Bergen har Real Ones. De er ikke så ulike, og det er mulig å digge dem begge.
– 5/6 i Fædrelandsvennen