MOYKA

Moyka er en produsent og singer-songwriter som opprinnelig kommer fra Hallingdal, og tidlig ble signert til Made Management. De siste årene har hun imidlertid vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Suggerende trommerytmer møter en vegg av analoge synther i et melodisk og episk lydbilde. I sentrum av det hele står Moykas klare og sterke vokal.

Melankolske tekster flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske, noe som skaper et unikt og storslått univers. Debut-EPen “Circles” ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende.

På scenen stiller hun med to musikere på keys og trommeslager, som sammen skaper den mektige musikken på en svært overbevisende måte.  Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som f.eks Bergenfest og Øyafestivalen i 2019. Utenlands har konsertene hennes blitt trukket frem som høydepunkter på bl.a. Reperbahn og Eurosonic.

 

Anmeldelser Spaces:
Bergens Tidene – En fordømt bra samling poplåter

Anmeldelser Circles:
Bergens Tidene – 6/6 – Moyka leverer en strålende, selvsikker debut

Live-anmeldelser:
Bands of Tomorrow – Reeperbahn 2019 – Norge har fået et nyt skud på popstammen
Disharmoni – 5/6 – Øya 2019 – Det er ingen tvil om at Moyka briljerer på scenen i dag
Bergens Tidende – 5/6  – by:Larm  2019- Moyka overbeviste på alle måter
Ballade – by:Larm – Med alt på plass

SOSIALE MEDIER

BOOKING