KARIN PARK

Karin Park har etter fem album etablert seg som en av elektronikascenens tyngste aktører. Hun har turnert flittig i Europa og er kjent for sine uforglemmelige konserter. Hennes musikk trenger dypere og dypere ned i den atmosfæriske mørke jorden for hvert år som går, der hun sår tunge beats og tekster om livets berg-og-dal-bane med poppete melodier og fengende refreng.

Karin holder til i sitt eget studio i en gammel kirke i Sverige sammen med Kjetil Nernes der hun jobber med ny musikk. Sammen spiller de to også i noiserockbandet Årabrot. I det siste har hun vært i L.A og skrevet låter med både Tom Biller (Warpaint, Liars), Sasha og Robot Koch. Hun har også et helt nytt liveshow sammen med londonbaserte Nick Sheldon (Black Hill, Pandora Drive) og Ottar Moe (Gerilija).

Å se Karin Park live er som å se Rachel fra Blade Runner og David Bowie, i en og samme person, spille hovedrollen i Enter The Void.

Anmeldelser av «Church Of Imagination»:
6/6 – Dagsavisen – Eksperimentelt og intelligent
8/10 – Musikknyheter – Sabla dyktig, og stemmen hennes er rå
6/6 – Disharmoni – Et vidunderlig mesterverk 

Anmeldelser av «Blue Roses (EP)»:
5/6 – BergensmagasinetDette er mørk, forfrossen og dommedagsaktig gothrock, hyllet inn i elektronikk og, ja, kirkeorgel
5/6 – Klassekampen – «Blue Roses (EP)» låter som et påkostet produkt, der det er investert tid og talent i både låter, tekster og produksjon.