CCA JONAS

Den 20 år gamle artisten CCA Jonas har raskt gjort seg bemerket som en banebrytende musiker fra Norge. Han har klart å skape internasjonal oppmerksomhet på kort tid, og det imponerende er at han har oppnådd dette helt selvstendig. Ikke bare skiller han seg ut ved å levere engelskspråklig rap, men han har også imponert ved å sømløst matche det øverste sjiktet i det internasjonale hip-hop-markedet.

Til tross for sin unge alder har CCA Jonas allerede oppnådd mye, med en imponerende rekke konserter på CV-en. Han har blant annet varmet opp for Kamelen og opptrådt på Vill Vill Vest 2021, hvor han overbeviste både publikum, arrangører og anmeldere. Bergens Tidende belønnet ham med terningkast 5 og utropte ham til “Løvstakkens egen Drake”.

Etter flere utgivelser, millioner av streams og gjentatte radio listinger, samt nasjonal og internasjonal presseomtale, trakk den unge artisten seg tilbake i studio for å jobbe med ny musikk. Blant annet har han tatt turen til Amsterdam og Los Angeles for å jobbe med flere grammy-nominerte produsenter. CCA Jonas er nå klar med sin kommende EP som er planlagt å bli lansert i 2024. Med en imponerende karriere bak seg og en spennende fremtid i sikte, ser det ut til at CCA Jonas fortsetter å markere seg som en betydningsfull kraft innen musikkverdenen.

Anmeldelser:
BT – “SUNSET 18” med 8lanco – Er han Norges neste store internasjonale R & B-håp?
Link Up TV – “SOLO/DOLO” – Smooth and energetic flow
BT – “Dizzy” – Hypnotisk rablende, seigt intens og overraskende dansbar
Alchemical Records – “Dizzy” – A banger for sure

Live-anmeldelser:
5/6 – BT – Vill Vill Vest 2021 – Fyrer publikum opp i skyene med energien sin

SOSIALE MEDIER

MUSIKK

BOOKING