SONDRE LERCHE

De siste årene har Sondre Lerche levert et par bemerkelsesverdige album, som har fått fantastisk mottagelse av både fans og anmeldere i og utenfor Norge.

Det siste albumet, Pleasure, ble av Morgenbladets anmelder beskrevet som “den mest nyskapende norske popproduksjonen som har truffet platespilleren på lang tid”, og har mottatt de mest entusiastiske anmeldelsene så langt i Lerches allerede omfattende karriere.

Sondre og hans usedvanlig fleksible og dynamiske band har tilbakelagt en storslagen Pleasure turné som gjennom 2017 har tatt turen innom over ca 100 spillesteder i rundt i verden.

Løftet om å skape fest i hver eneste by og bygd, og å forandre ethvert rom de spiller i til en mørk, svett kjeller er innfridd, og konsertanmeldelsene har vært entusiastiske og henførte hele veien.

Få kan måle seg med Lerche når det gjelder sceneenergi og tilstedeværelse, og med de nye låtene fra ”Please” og ”Pleasure” i raus miks med eldre perler er han i sitt livs form som sceneartist, kunstner og entertainer.

Skrevet om Pleasure:
Thrilling and supremely confident
-Paste Magazine (8.2 out of 10)

A brilliant sonic reboot
-Allmusic (4 stars out of 5)

Lerche’s finest work since his debut
Under The Radar (8 stars out of 10)

The beauty of Pleasure’s vintage danceteria lies in its sharp 21st-century focus and Lerche’s consistently reliable songwriting skills
-Magnet, (8 stars out of 10)

Pleasure‘s success comes in riding the tension between desire and achieving one’s desire, of the thrill of the chase doing its best to avoid the finality of fulfillment
-Popmatters, (8 out of 10)

Et uforglemmelig album som lyser av nysgjerrighet, glede og intensitet 
– 6/6 i Bergens Tidende

Dette er fantastisk
– 6/6 i Hamar Arbeiderblad

Lerche har alltid vært en artist som ikke har vært redd for rydde vei på siden av den opptråkkede stien, men her lykkes han med å være skamløst poppa og utfordrende på samme tid.
– 5/6  i Dagbladet

Albumet er gøyalt, fortumlende og overbevisende, ambisiøst nytenkende
– 5/6  i VG

Sondre Lerche lager fortsatt stor popmusikk
– 5/6 i Dagsavisen

 …även om både texter och musik uppvisar en helt ny sida av musikern finns fortfarande det som alltid utmärkt kvar.
– 5/6  i Gaffa (Sverige)