SAMSAYA

Sjarmerende og ektefølte Samsaya har med hjerte på øyet holdt konserter og jobbet med produsenter rundt om i hele verden. I 2017 slapp hun «Naina Don’t Lie» på sitt eget plateselskap 3MM, et plateselskap hun startet med den svensk-greske artisten og ektemannen Andreas Grega. Låten er produsert av Ole Torjus (Cezinando, Rytmeklubben) og SVANI.

Samsaya har alltid høstet lovord og gode kritikker for sine energiske live-opptredener:

Samsayas eklektiske, putrende miks av pop, R&B, Bollywood og annet er hun rimelig alene om å holde på med, og det er ikke bare Rolling Stone som mener hun er en artist å merke seg fremover.
– Dagens Næringsliv

Etter at hun spilte hele ti konserter på SXSW, falt nærmest hele USA på plass for henne. New York Times sammenlignet henne med No Doubt og Lady Gaga, Rolling Stone med Santigold, M.I.A. og Nelly Furtado, og The Huffington Post spådde at hun sto foran sitt store gjennombrudd. Fruktene høstet hun for alvor da Lily Allen inviterte henne med på sin stadionturné i USA.

I Norge ble vi bedre kjent med Ellingsrud-jenta gjennom «Hver gang vi møtes», etterfulgt av hennes egen MAGMAPØNK TURNÉ i Skandinavia, hvor hun spilte på klassiske, intime klubber som Mono, Garage, Blæst, og Rust i København.

Intervju med Ballade (2020):

Samsaya: Masken skal av!

Anmeldelser:
5/6 – GAFFA – Samsaya EP – Samsayas selvtitulerte EP er endelig her!
5/6 – Musikknyheter – Samsaya EP – Sterk utvikling og fengende som fy fra et fyrverkeri av en artist
8/10 – Musikknyheter – Bombay Calling – Sjarm, humør, stemme og egenart. Samsaya bør lyttes til!
5/6 – GAFFA – Bombay Calling – Samsaya er tilbake, og det med sitt mest helhetlige album så langt