RED MOON

Red Moon er popartisten og sangeren som laget et helt musikalsk univers fra en liten norsk bygd. Inspirasjonen er hentet fra en barndom tilbrakt på reise. Red Moon lager livsbejagende popmusikk som snakker til deg – med alle minner, mareritt, drømmer og historier som følger med.

I februar slapp Red Moon sin debutsingel “Dogma” på Decca records, etterfulgt av en nydelig selvregissert video som illustrerer hennes kreative dimensjoner. Med hennes sterke stemme som hovedfokus i låten blandet med hypnotiske pianomelodier og nydelige tekster er “Dogma” en poplåt som fanger lytternes oppmerksomhet umiddelbart. Singelen ble først spilt på Annie Mac sitt show på BBC Radio 1 og utnevnt som Line of Best Fit’s “Song of The Day”

Etter sin første singel har hun sluppet låtene “Medusa” (produsert av Magnus Skylstad), “Slow Down” (produsert av Askjell) før hun returnerte med “Dreamer” en fortryllende låt fra hennes debut-EP “Phase I:XI” som ble sluppet høst 2020. Dreamer er produsert av Tim Tauroat med stykerarrangement av Davide Rossi (fra The Verve sin Bittersweet Symphony).

Live stiller Red Moon i kvartettform og har allerede imponert anmelderne på bransjetreff som Vill Vill Vest og by:Larm her hjemme så vel som Radar Festival utenlands. Hun var booket til The Great Escape og en rekke andre ulike konserter i inn og utland før Korona stengte alt.

Live-anmeldelser:
Radio Nova- by:Larm 2020 – Den majestetiske, atmosfærisk synthpopen har sine gåsehusfremkallende øyeblikk