Omartin_Krediteres_Øystein_Haara copy

O. MARTIN

Én av Bergens desidert travleste musikere/produsenter, Odd Martin Skålnes, har tilbrakt de siste årene etter hans debutplate, Silence Fiction i 2014 under navnet O. Martin, som fast bandmedlem og produsent for bl.a. AURORA. Skålnes, som opprinnelig er fra Kopervik på Karmøy, fikk sitt gjennombrudd med Bergensbandet The Alexandria Quartet i 2008 og har siden den tid opparbeidet en imponerende CV som produsent. Han produserte høsten 2017 Sigrid sin tolkning av Leonard Cohens Everybody Knows som var åpningssporet til Hollywood-filmen Justice League og slapp debutalbumet med sitt bandprosjekt Strange Hellos samme måned – hvor O. Martin er kreditert som låtskriver, musiker og produsent.

Anmeldelser av Silence Fiction:
Til å bli salig av
– 5 – Dagbladet

Skålnes har en spennende, egenartet vokal som sammen med de mange bittersøte historiene man finner i låtskrivingen passer perfekt til mørke vinterdager.
– 5 – Gaffa

Odd Martin Skålnes har forlatt det storslåtte lydbildet og skrellet ned til kjernen: Gode historier og melodier du husker. Det gjør Silence Fiction til en av årets beste soloplater, og en sterk debut.
– 5 – Bergensavisen