MYRA

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk i oppdrag å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra.

Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren «Takin Ova» med andre etablerte, urbane festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen 2017.

2018 har allerede vært et fullspekket år for Myra. Hun har bl.a. sluppet den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sin neste EP. I forbindelse med singlene har Myra vært på Norgesturné og besøkt byer som Oslo, Bergen, Volda, Bodø, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Myras sommerlåt «Lovey Dovey» ft. Snow Boyz ble fort listet på P3 og spådd til å bli en av årets store sommer-hiter av Bergens Tidende. I sommer har hun spilt på en rekke festivaler, bl.a. Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen!

Live-anmeldelser:
5/6 – Øyafestivalen 2018 – Dronningen av byen
5/6 – Øyafestivalen 2018 – Ren rå energi fra raptalentet
5/6 – Øyafestivalen 2018 – Bossy og sjarmerende av bergenseren på Øya
5/6 – Parkteatret 2017 – Jeg har masse tiltro til Myra. En nødvendig artist vi trenger i det norske hip hop landskapet
by:Larm 2017 – Nykommeren fra Bergen er et vendepunkt i norsk rapmusikk
by:Larm 2017 – Det er både sterke nye rap-navn og sterke nye kvinnelige artister på årets Bylarm – Myra er begge i ett

Anmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – Er dette byens neste r&b-stjerne?
5/6 – NRK P3 –Vaular var lur da han valgte å ta med denne dama, for hun er rå
Dagbladet – Plutseleg var ho berre her, og høyrest ut som om ho har rappa i ti år
730.no – Digg dobbel dose fra Bergen
Klassekampen om Myra – Bylarm-booket på bakgrunn av én låt, innspilt første gang hun var i et studio
Bergens Tidende – Lovey Dovey ft. Snow Boyz – Dette er befriende pop med ekstra lave skuldre