MYRA

Det startet med mye hvisking rundt i korridorene om denne Regina som kaller seg Myra, nok en artist fra postkoden & kvalitetsmusikerfabrikken 5017 i Bergen. Hun ble tidlig forbundet med allestedsværende musikkfasilitator, Leo Ajkic, og Øya-headliner 2017, Lars Vaular.

Høsten 2016 ga hun ut kritikerroste singelen, Hold An, som bl.a. inspirerte Dagbladet og Bergens Tidende til å skrive dyptgående artikler om henne, og fikk by:Larm til å øyeblikkelig sikre seg henne til programmet sitt.

Deretter kom singelen Ventet På Deg – en vanvittig fengende låt sammen med Lars Vaular. Hun spilte store festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell i 2017, var med på scenen med Lars på Øya, og gjorde til slutt sine to egne konserter på Østre i Bergen og Parkteatret i Oslo. Sistnevnte fikk hun en fin femmer for fra Gaffa: les her

Hun slapp også singelen Lever i Bassen i høst som fremdeles er B-listet på NRK P3. Myra ble også invitert til å spille på P3 sin slippefest for Hiphop-dokumentarserien Takin Ova som gikk på NRK høsten 2017 og var i svært godt selskap med andre etablerte, urbane artister. (Hør lydklippet under.)

Denne vinteren har Myra sluppet nye låter, bl.a. den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum.

I forbindelse med singlene har Myra vært på Norgesturné og besøkt byer som Oslo, Bergen, Volda, Bodø, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. I sommer spiller hun på Bergenfest, Kadetten, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen!

Omtale:
Bergens Tidende
Dagbladet
Klassekampen
730.no

Anmeldelser:
Vaular var lur da han valgte å ta med denne dama, for hun er rå.
– 5/6 for Ventet På Deg av NRK P3

Nykommeren fra Bergen er et vendepunkt i norsk rapmusikk.
– Dagbladet om konserten på by:Larm

Det er både sterke nye rap-navn og sterke nye kvinnelige artister på årets Bylarm – Myra er begge i ett.
– Dagsavisen om konserten på by:Larm