MYRA

Det startet med mye hvisking rundt i korridorene om denne Regina som kaller seg Myra, nok en artist fra postkoden & kvalitetsmusikerfabrikken 5017 i Bergen. Hun ble tidlig forbundet med allestedsværende musikkfasilitator, Leo Ajkic, og Øya-headliner 2017, Lars Vaular.

Høsten 2016 ga hun ut kritikerroste singelen, Hold An, som bl.a. inspirerte Dagbladet og Bergens Tidende til å skrive dyptgående artikler om henne, og fikk by:Larm til å øyeblikkelig sikre seg henne til programmet sitt.

Deretter kom singelen Ventet På Deg – en vanvittig fengende låt sammen med Lars Vaular. Hun spilte store festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell i 2017, var med på scenen med Lars på Øya, og gjorde til slutt sine to egne konserter på Østre i Bergen og Parkteatret i Oslo. Sistnevnte fikk hun en fin femmer for fra Gaffa: les her

Hun slapp også singelen Lever i Bassen i høst som fremdeles er B-listet på NRK P3. Myra ble også invitert til å spille på P3 sin slippefest for Hiphop-dokumentarserien Takin Ova som gikk på NRK høsten 2017 og var i svært godt selskap med andre etablerte, urbane artister. (Hør lydklippet under.)

Omtale:
Bergens Tidende
Dagbladet
Klassekampen
730.no

Anmeldelser:

Vaular var lur da han valgte å ta med denne dama, for hun er rå.
– 5/6 for Ventet På Deg av NRK P3

Nykommeren fra Bergen er et vendepunkt i norsk rapmusikk.
– Dagbladet om konserten på by:Larm

Det er både sterke nye rap-navn og sterke nye kvinnelige artister på årets Bylarm – Myra er begge i ett.
– Dagsavisen om konserten på by:Larm