GREAT NEWS

Som et av bandene norsk musikkbransje har høyest forventninger til i 2018, har Bergenstrioen Great News levert noen legendariske konserter på bl.a. by:Larm, Bergenfest og Øyafestivalen løpet av de siste årene.

Så langt i år har de spilt Euronsonic Noorderslag i Nederland, en av Europas største showcase-festivaler, Europa-turné og by:Larm. Foruten dette spiller Great News også på Øyafestivalen, Bergenfest, Bygdalarm, Fres, JaJaJa og Vida Festival i Barcelona, m.fl. De ble også kåret som en av 15 beste acts på bransjefestivalen The Great Escape av NME Magazine.

Etter at Great News debuterte med singelen «The Blind» og utsolgt debutkonsert i hjembyen Bergen i 2015, har bandet sluppet flere kritikerroste singler som «Love Her», «Secrets», «Diamonds» og senest «Never Get My Love» som alle har hatt tung rotasjon på NRK P3 og P13. Den 16. februar slapp dazepop-trioen sitt etterlengtede debutalbum «Wonderfault» på Eget Selskap, som fikk 5/6 av Bergens Tidende og terningkast 6 av Bergensmagasinet.

Great News er også kjente for sine energiske live opptredener og glade tilstedeværelse, og har høstet solide anmeldelser for sine konserter:
«Kjemien mellom dem, og med publikum, er noe mange musikere bare kan drømme om.»
– Terningkast 6/6, Gaffa.no

Liveanmeldelser:
6/6 – Den Elleville Festen 2015 – Blant de musikalske høydepunktene som har oppstått i Bergen
5/6 – by:Larm 2018 – Så langt unna “fake news” du kan komme på en scene
5/6 – by:Larm 2015 –Stemningen er så god og bandet er så bra

Anmeldelser:
6/6 – Bergensmagasinet – Et rent overflødighetshorn av skinnende popmusikk
5/6 – Bergens Tidende – Great News’ sin debutplate er berusende
5/6 – Klassekampen – «Wonderfault» er en spenstig, tropisk og energisk plate
NPS – Great News leverer debutalbum ut av en annen verden
Morgenbladet – Musikk for folk som lengter tilbake til tiden da de lengtet tilbake til en annen tid