FRED WELL

Denne våren har Fred Well vært travel med å varme opp for Sigrid på hennes utsolgte UK-turné. I løpet av sommeren slippes en rekke nye singler under konseptet Magnetic Thursdays, før hans etterlengtede EP slippes til høsten.

Bak artistnavnet og den silkemyke, krystallklare stemmen skjuler Fredrik Bertheussen Brurås fra Åsane seg. Som tidligere frontfigur i bandet The Well har han de siste årene solgt ut Det Akademiske Kvarter i Bergen gjentatte ganger, gjort egen headliner-konsert på USF Verftet og vært support for The Script i Oslo Spektrum.

Hans første konsert som soloartist var for et utsolgt Scala i London, og hans norske debut var for et fullsatt Kvarteret under Vill Vill Vest 2017 i Bergen. NME utnevnte han da som en av de mest spennende artistene på festivalen, mens BTs Einar «Engelen» Engelstad trillet 5-er på terningen med følgende lovord:

– En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører. Selvsikkert og scenevant. Kvalitet i alle ledd.

Fred Well er signert på kred-labelet Coco & Co (Aurora, dePresno, Halie m.fl.) og har hittil sluppet singlene «Complicated», «Superhero» og «More Than A Maybe», som må sies å ligge i skjæringspunktet mellom pop, R’n’B og elektronika. Singlene har fått anerkjennelse i store internasjonale musikkmagasiner som Clash Music, We Love Nordic og The Line of Best Fit.

Anmeldelser:
5/6 – Bergens Tidende – Superhero» er en lettbeint, berusende låt
Clash Music –Fred Well’s Effervescent Pop Vision Is Immediately Addictive
NME – Sensual and silky smooth R&B that you can’t help but be seduced by
We Love Nordic – Fred Well is definitely one of the artists to watch out in 2018!

Liveanmeldelser:
5/6 – Vill Vill Vest 2017 –  En silkemyk soulstemme kombinert med fengende sanger av det slaget som appellerer både til hjerte og ører