FREDRIK SAROEA

Med iherdig innsats, en usannsynlig rekke tilfeldigheter og flaks har Fredrik Saroea, i rollen som låtskriver & produsent med eget plateselskap, vågalt pågangsmot & kreative alternativer til etablerte sannheter og rutiner, tatt DATAROCK med på en reise fra undergrunnen i Bergen til over 1000 konserter i 36 land.

De har samarbeid med noen av verdens største aktører innenfor den internasjonale musikkbransjen så vel som globale merkevarer som Apple, Coca-Cola, Disney, Microsoft, Google, Electronic Arts, Samsung, MTV, Gibson, Vans – og ikke minst Norønna, som bandet utviklet de ikoniske, rød draktene sine med.

Hør den utrolige historien fortalt med en sjelden humor & sjarme fra mannen du kjenner fra både Det Store Korslaget og Stian Blipp Show på TV2, eller MGP på NRK – for ikke å snakke om fra de kritikerroste restaurantene Lysverket og Hoggorm i Bergen.

Passer til tema som motivasjon, synergier, kreativ markedsføring, grundervirksomhet, entreprenørskap eller rett og slett bare på pur gøy. Fredrik er også tilgjengelig til DJ-oppdrag.

I disse dager ferdigstiller han sitt aller første soloalbum (Rona Diaries, 2021), så nå opptrer han også alene med nytt materialet.