FJORDEN BABY!

Det legendariske kultbandet Fjorden Baby! skal endelig på turne igjen!

Fjorden Baby! har etter fire kritikerroste album, med elskede hits som Karoline og Himmelen og utstrakt turnering grundig etablert seg over hele landet, for å ikke snakke om solid legendestatus hjemme i Bergen.

Som frontkjempere i Loddefjord-bølgen, sammen med blant andre John Olav Nilsen & Gjengen, og som stødige leverandører av fargerik musikk og urban subkultur, er Fjorden Baby! sementert som intet mindre enn identitetsbærer i Bergen by.

Det er lettvint å trekke frem albumet Fjordkloden, kåret til årets plate av en samlet norsk musikkpresse i 2013, men samtlige album har blitt hyllet av anmelderne. Fra deres selvtitulerte album på Mikal Telles Opplett-label i 2009, Se Deg Rundt I Rommet fra 2011 til Fjordkloden, og sist Oh Yeah i 2015.

De har samarbeidet med likesinnede bergensere John Olav Nilsen, som gjestet radiohiten Igjen Og Igjen, og Lars Vaular, som leverte sitt gjestevers på klassikeren, 11. etasje.

Spesielt kjent for sine vanvittige konserter har bandet spilt land og strand gjennom en årrekke, og gjestet flere av de største festivalene Norge kan by på. Fjorden Baby! ble også kåret Årets Liveband av Bergens Tidende i 2013. I romjulen 2022 fikk vi en forsmak på hva som kommer da bandet lynraskt solgte ut Kulturhuset i Bergen til nok en legendarisk allsangkonsert.

Til høsten besøker Fjorden Baby! landets største byer.

Vi Fjorden love boys e utrolig takknemlig for at vi kan spille for folk rundt om igjen. Ting e på gang og vi gønner.
– Jan Eivind Bertelsen

Vi ser frem til å få turnere i Norge igjen, vi har nye låter å vise frem og såklart også de kjente kjære. Vi har også med oss en helt ny og fet merch-kolleksjon.
– Kjetil Grimsby Harr

Sturle Kvilekval – vokal
Jan Eivind Bertelsen – trommer
Kjetil Grimsby Haarr – bass
Jan Henning Buen – gitar
Nam Phuong Nguyen – synth

SOSIALE MEDIER

BOOKING